Дозвіл на працевлаштування іноземців в Україні

Для здійснення трудової діяльнояті на території України іноземним громадянам необхідно отримати офіційний дозвіл на працевлаштування, який видається державним центром зайнятості на період від 6-ти місяців до трьох років.

Вартість наших послуг: від 6000 грн.
Строк отримання дозволу: 7 робочих днів.
Держмито за отримання дозволу: розмір держмита залежить від строку дії дозволу: до 6-ти місяців - 2 прожиткових мінімуми; від 6-ти місяців до 1-го року - 4 прожиткових мунімуми; від 1-го до 3-х років - 6 прожиткових мінімумів.

Наші послуги включають:

  • консультування та інформування клієнта про діюче законодавство в сфері працевлаштування іноземних громадян;
  • кваліфікована підготовка і подача в центр зайнятості необхідного пакета документів;
  • отримання дозволу.

Перелік необхідних документів:

  1. 2 кольорових фото розміром 3,5 см х 4,5 см;
  2. копія диплома про освіту (у випадку отримання дозволу на строк від 1-го до 3-х років). Копія диплома повинна бути апостилізована чи легалізована з перекладом на українську мову. Підпис перекладача на копії повинен бути засвідчений нотаріально. Копія диплома також підлягає нотаріальному посвідченню;
  3. копія проекту трудового контракту;
  4. копія паспорта іноземця з перекладом на українську мову. Підпис перекладача може бути засвідчений нотаріально чи печаткою бюро перекладів;

NB! Роботодавець після одержання дозволу протягом трьох робочих днів з моменту укладення з іноземцем чи особою без громадянства трудового договору (контракту) подає територіальному органові засвідчену роботодавцем його копію.